KONTAKT OS: 4926 0603
 

Om

ERHVERVSBEKLÆDNING SIDEN 1905

Vi er stolte over at have leveret firmatøj siden 1905, hvor værftet var en af vores største kunder. Dengang lå butikken i Stjernegade i Helsingør og vi har taget alt det bedste med fra dengang og tilføjet alt det er kræves af en moderne leverandør.

Det betyder at vi har et sortiment fra førende leverandører og altid er på udkig efter nye tendenser i markedet og matcher det efterspørgslen fra vores kunder, så vi altid er på forkant og har noget relevant at inspirere vores kunder med.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at identificere en kundes behov og rådgive til den rigtige løsning, hvad enten den er stor eller lille.

Daglig leder i August Erhverv & Sport er Henrik Høj, der har mere end 30 års erfaring fra branchen og en uddannelse indenfor beklædning. Sammen med resten af teamet står de klar til at byde velkommen og yde en unik service.​

August Erhverv & Sport er en moderne virksomhed baseret på gode gamle dyder, hvor kunden altid er i fokus og det er den langvarige relation der er vores succeskriterie for samarbejdet.

August Erhverv og sport Logo
August Erhverv Collage 1