KONTAKT OS: 4926 0603
Skrevet af MichaelC - 2020-05-20 09:46:02

ARBEJDSTØJ TIL DE VARMERE DAGE

Det er skønt at fornemme vi går det varmere vejr i møde, og i vores showroom er shorts og arbejdsbukser i let materiale kommet frem. Fra Blåkläder har vi et bredt sortiment af shorts og arbejdsbukser i stretch, der giver en optimal komfort i varmt klima. Materialet er Øko-Tex 100-certificeret og i en blanding af polyester og bomuld. Bukser og shorts er i et fantastisk 4-vejs stretch materiale, hvor KVALITET, FUNKTION, DESIGN og KOMFORT går op i en højere enhed.

Materialet er blødt og fleksibelt i alle 4 retninger, således at buksen føles yderst komfortabel i selv de mest krævende arbejdsstillinger.

Se et udvalg af bukser og shorts, der vil gøre arbejdsdagen endnu bedre.

 

Blåkläder har altid ført an i udviklingen af nye materialer, og produkterne gennemgår omhyggelige og grundige tests. Bæredygtighed, slidstyrke og lang levetid er nøglefaktorer, der skal være opfyldt før et nyt materiale godkendes til brug i produktionen.

Hos August Erhverv & Sport står vi altid klar til at sammensætte netop de sæt du har brug for - og naturligvis har du mulighed for at få påtrykt logo efter ønske.

 

Kontakt Henrik Høj for mere information på 4926 0603 eller på mail hh@augusterhverv.dk. Du er også meget velkommen til at besøge os i vores showroom og butik på Fabriksvej 3 i Helsingør.

Share:

Seneste blogindlæg

ARBEJDSTØJ TIL DE VARMERE DAGE

ARBEJDSTØJ TIL DE VARMERE DAGE

Arbejdstøj med stretch fra Blåkläder giver optimal komfort i varmt klima. Oplev kollektionen af shorts og bukser i det unikke 4-vejs stretch materiale.
Skarp (bæredygtig) profil med profilbeklædning fra TAILOR

Skarp (bæredygtig) profil med profilbeklædning fra TAILOR

Hos August Erhverv & Sport er vi stolte over samarbejdet med TAILOR, der med et bredt sortiment og en unik tilgang til design, lagerstyring og miljø, leverer profilbeklædning i højeste kvalitet.
CRAFT OG AUGUST ERHVERV & SPORT INDGÅR AFTALE MED FC HELSINGØR

CRAFT OG AUGUST ERHVERV & SPORT INDGÅR AFTALE MED FC HELSINGØR

I dag blev der sat underskrifter på en spændende 4 årig tøjpartner aftale mellem FC Helsingør, Craft og August Erhverv & Sport.
INVITATION TIL RECEPTION

INVITATION TIL RECEPTION

Siden starten af 2018 er det gået stærkt på Fabriksvej 3. Med tilgangen af Henrik Høj som ny daglig leder og salgschef, har vi haft gang i mange nye initiativer for at sikre, at vi mange år frem fortsat vil være en god og attraktiv samarbejdspartner for vores nuværende og fremtidige kunder.