KONTAKT OS: 4926 0603
Skrevet af MichaelC - 2020-05-20 09:46:02

ARBEJDSTØJ TIL DE VARMERE DAGE

Det er skønt at fornemme vi går det varmere vejr i møde, og i vores showroom er shorts og arbejdsbukser i let materiale kommet frem. Fra Blåkläder har vi et bredt sortiment af shorts og arbejdsbukser i stretch, der giver en optimal komfort i varmt klima. Materialet er Øko-Tex 100-certificeret og i en blanding af polyester og bomuld. Bukser og shorts er i et fantastisk 4-vejs stretch materiale, hvor KVALITET, FUNKTION, DESIGN og KOMFORT går op i en højere enhed.

Materialet er blødt og fleksibelt i alle 4 retninger, således at buksen føles yderst komfortabel i selv de mest krævende arbejdsstillinger.

Se et udvalg af bukser og shorts, der vil gøre arbejdsdagen endnu bedre.

 

Blåkläder har altid ført an i udviklingen af nye materialer, og produkterne gennemgår omhyggelige og grundige tests. Bæredygtighed, slidstyrke og lang levetid er nøglefaktorer, der skal være opfyldt før et nyt materiale godkendes til brug i produktionen.

Hos August Erhverv & Sport står vi altid klar til at sammensætte netop de sæt du har brug for - og naturligvis har du mulighed for at få påtrykt logo efter ønske.

 

Kontakt Henrik Høj for mere information på 4926 0603 eller på mail hh@augusterhverv.dk. Du er også meget velkommen til at besøge os i vores showroom og butik på Fabriksvej 3 i Helsingør.

Share:

Seneste blogindlæg

Claus Nielsen forstærker holdet hos August Erhverv & Sport

Claus Nielsen forstærker holdet hos August Erhverv & Sport

Vi er glade for at byde Claus Nielsen velkommen på holdet i August Erhverv & Sport. Med over 20 års brancheerfaring skal Claus have fokus på salg & projekt.
Byd velkommen til Jørn Knudsen

Byd velkommen til Jørn Knudsen

Vi er fantastisk glade og stolte over at byde velkommen til Jørn Knudsen i August Erhverv & Sport .
ARBEJDSTØJ TIL DE VARMERE DAGE

ARBEJDSTØJ TIL DE VARMERE DAGE

Arbejdstøj med stretch fra Blåkläder giver optimal komfort i varmt klima. Oplev kollektionen af shorts og bukser i det unikke 4-vejs stretch materiale.
Skarp (bæredygtig) profil med profilbeklædning fra TAILOR

Skarp (bæredygtig) profil med profilbeklædning fra TAILOR

Hos August Erhverv & Sport er vi stolte over samarbejdet med TAILOR, der med et bredt sortiment og en unik tilgang til design, lagerstyring og miljø, leverer profilbeklædning i højeste kvalitet.