KONTAKT OS: 4926 0603
 

UNIFORM

UNIFORM BEKLÆDNING

I samarbejde med førende producenter og leverandører, tilbyder vi at udvikle, producere og levere uniform beklædning til alle brancher. 

I et tæt samarbejde med Ted Bernhardtz skaber vi kreative, moderne og internationale tøjkoncepter, der opfylder vores kunders ønsker og behov. Kollektionerne er med til at styrke og præsentere dit brand, og er udviklet med en ambition om en bæredygtig produktion og høj service i fokus.

Vi skaber uniformsbeklædning til stolte fagfolk. Vores know-how inden for design og fremstilling af uniformsbeklædning kommer fra lange kundeforhold og mange års erfaring inden for tekstilindustrien. Håndværk, nysgerrighed og en stor interesse for for mennesker og deres arbejdsmiljø har gennem årene skabt en unik kollektion med høj komfort og et produktions setup med høj leveringssikkerhed.

Beklædningen er en vigtig del af mange virksomheders identitet. Med vores unikke koncepter hjælper vi med til at styrke det personlige udtryk og virksomhedsidentitet gennem skræddersyede kollektioner. 

Vi er stolte over vores samarbejder med nationale og nordiske virksomheder inden for hotel-, restauration- og transportbranchen.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at identificere dit behov og rådgive til den rigtige løsning, hvad enten den er stor eller lille.

 

Få vores rådgivning til udvikling af beklædning der styrker din virksomhed

Vi står altid til rådighed for at vejlede og guide dig til en god løsning, som sikrer at I får sammensat en kollektion til netop jeres behov.

Kontakt os på mail kontakt@augusterhverv.dk eller ring på 4926 0603.