KONTAKT OS: 4926 0603

Tilbehør

FCH Duffel bag

280,00 kr.

Klassisk træningstaske med slidstærk yderside i polyester, forstærket inderside i PU, indvendig skopose via den ene endelomme samt skulderrem. 38 L.

FCH Handsker

140,00 kr.

Funktionel handske med god ventilation, effektiv fugttransport, ergonomisk pasform og høj komfort. Touchscreen-kompatibel.

 

FCH Hue

95,00 kr.

Strikket hue i genbrugsmateriale, der passer til de fleste typer af aktiviteter. Craft gummilogo på den ene side og plads til broderi eller print på forsiden.

 

FCH Roll bag 115L

980,00 kr.

Rummelig taske på hjul med slidstærkt polyester på ydersiden og forstærket PU-behandlet inderside. Udstyret med sidelommer og håndtag i hård plast og bløde bærestropper. 115L

FCH Rygsæk

190,00 kr.

Slidstærk rygsæk der er perfekt, når man skal til og fra træning eller til hverdagsbrug. Polstrede, justerbare skulderremme. 18 L.

FCH Sko, navy

750,00 kr.

Let løbesko med god stødabsorbering, god fleksibilitet og støtte til neutralt løb. Perfekt til både interval- og langdistanceløb.

Velkommen

Velkommen til FC Helsingør webshop, hvor du kan købe træningstøj og tilbehør. Al tøj pånær tilbehør, undertøj og kompression har FCH logo på brystet.

Du vælger de styles du ønsker at bestille og går til check-ud og betaler med kreditkort. Herefter modtager du en ordrebekræftelse på mail med et ordrenummer.

Vi kontakter dig så snart varerne er klar til afhentning på Fabriksvej 3 i Helsingør. 

Har du spørgsmål vedr. sortimentet eller din bestilling, er du er altid velkommen til at kontakte os på mail hh@augusterhverv.dk og telefon 4926 0603.