KONTAKT OS: 4926 0603
Skrevet af Henrik Høj - 2020-04-29 13:41:07

INVITATION TIL RECEPTION

Siden starten af 2018 er det gået stærkt på Fabriksvej 3. Med tilgangen af Henrik Høj som ny daglig leder og salgschef, har vi haft gang i mange nye initiativer for at sikre, at vi mange år frem fortsat vil være en god og attraktiv samarbejdspartner for vores nuværende og fremtidige kunder.

Fra butik til showroom

Som noget af det første, satte vi gang i en ombygning og omstrukturering af vores lokaler, så det i dag er et showroom, der præsenterer de mange produktgrupper vi tilbyder vores kunder og som præsenterer vores leverandører på bedre vis.

Nye medarbejdere

Vi har tilført nye erfarne medarbejdere til virksomheden, der i dag tæller tre erfarne salgs- og konsulentprofiler, som med en proaktiv tilgang til markedet og vores kunders behov, skal føre AugustErhverv & Sport succesfuldt ind i en ny æra.

Vi håber I vil komme forbi og byde velkommen til Henrik Høj, Marcus Thor Poulsen og Morris Nartey.


Nyt navn

Senest har vi pr. 1. august valgt at skifte navn til August Erhverv & Sport, for det er ikke kun ”firmatøj” vi står for. Med stærke leverandører i ryggen, ønsker vi at være den foretrukne leverandør og sparringspartner, når det gælder erhvervsbeklædning, profiltøj, profileret sportstøj og firmagaver. Vi er fortsat en stolt del af Mr August i Stjernegade, der er med til at gøre det muligt at levere et bredt udvalg til alle brancher.

Vi glæder os til at se dig

Som god ven af huset, håber vi, at du har lyst til at komme forbi til en hyggelig og inspirerende eftermiddag på Fabriksvej. Flere af vores leverandører kommer forbi og giver smagsprøver og inspiration på nye kollektioner og produkter.

Tilmelding sker via formularen nedenfor.


Læs mere og tilmeld dig på https://www.augusterhverv.dk/reception

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Bedste hilsner

John Brødbæk & Henrik Høj

Share:

Seneste blogindlæg

Claus Nielsen forstærker holdet hos August Erhverv & Sport

Claus Nielsen forstærker holdet hos August Erhverv & Sport

Vi er glade for at byde Claus Nielsen velkommen på holdet i August Erhverv & Sport. Med over 20 års brancheerfaring skal Claus have fokus på salg & projekt.
Byd velkommen til Jørn Knudsen

Byd velkommen til Jørn Knudsen

Vi er fantastisk glade og stolte over at byde velkommen til Jørn Knudsen i August Erhverv & Sport .
ARBEJDSTØJ TIL DE VARMERE DAGE

ARBEJDSTØJ TIL DE VARMERE DAGE

Arbejdstøj med stretch fra Blåkläder giver optimal komfort i varmt klima. Oplev kollektionen af shorts og bukser i det unikke 4-vejs stretch materiale.
Skarp (bæredygtig) profil med profilbeklædning fra TAILOR

Skarp (bæredygtig) profil med profilbeklædning fra TAILOR

Hos August Erhverv & Sport er vi stolte over samarbejdet med TAILOR, der med et bredt sortiment og en unik tilgang til design, lagerstyring og miljø, leverer profilbeklædning i højeste kvalitet.