KONTAKT OS: 4926 0603
Skrevet af Henrik Høj - 2020-04-29 13:47:52

CRAFT OG AUGUST ERHVERV & SPORT INDGÅR AFTALE MED FC HELSINGØR

I dag blev der sat underskrifter på en spændende 4 årig tøjpartner aftale mellem FC Helsingør, Craft og August Erhverv & Sport.

Gennem mange år har vi samarbejdet med FC Helsingør, hvor vi bl.a. har leveret beklædning til de frivillige, tryk på spillertøj og merchandise til klubben og dens mange fans. Vi er derfor ekstra glade og stolte over nu at tage et nyt spændende skridt i samarbejdet, idet vi sammen med Craft, nu har indgået en 4 årig aftale med FC Helsingør om at være leverandør af nye spillerdragter og træningstøj fra den kommende sæson.

I dag blev kontrakten for det kommende samarbejde underskrevet på FC Helsingørs nye hjemmebane, og vi ser meget frem til de kommende måneder, hvor de nye dragter skal designes og alt gøres klar til FC Helsingør videre eventyr efter sommerferien.


Læs pressemeddelelsen fra FC Helsingør


For yderligere information kan kontaktes:

August Erhverv & Sport: Henrik Høj, hh@augusterhverv.dk

Craft Teamwear: Morten Jensen

FC Helsingør: René Dupont, rd@fchelsingor.dk

Share:

Seneste blogindlæg

Claus Nielsen forstærker holdet hos August Erhverv & Sport

Claus Nielsen forstærker holdet hos August Erhverv & Sport

Vi er glade for at byde Claus Nielsen velkommen på holdet i August Erhverv & Sport. Med over 20 års brancheerfaring skal Claus have fokus på salg & projekt.
Byd velkommen til Jørn Knudsen

Byd velkommen til Jørn Knudsen

Vi er fantastisk glade og stolte over at byde velkommen til Jørn Knudsen i August Erhverv & Sport .
ARBEJDSTØJ TIL DE VARMERE DAGE

ARBEJDSTØJ TIL DE VARMERE DAGE

Arbejdstøj med stretch fra Blåkläder giver optimal komfort i varmt klima. Oplev kollektionen af shorts og bukser i det unikke 4-vejs stretch materiale.
Skarp (bæredygtig) profil med profilbeklædning fra TAILOR

Skarp (bæredygtig) profil med profilbeklædning fra TAILOR

Hos August Erhverv & Sport er vi stolte over samarbejdet med TAILOR, der med et bredt sortiment og en unik tilgang til design, lagerstyring og miljø, leverer profilbeklædning i højeste kvalitet.